Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Деталі вибуху в житловому будинку у Львові: 3 загиблих та 5 травмованих

​Львів: вибух газу та обвал житлового будинку призвів до загибелі 3 людей та ще 5 осіб травмовано. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС у Львові.
Фото: ДСНС

23 грудня о 20:48 рятувальники отримали повідомлення про те, що в м. Львові на вул. Кн. Ольги, у двоповерховому житловому будинку, внаслідок вибуху газоповітряної суміші зруйновано стіну та виникла пожежа.

Першими на місце події прибули працівники патрульної поліції, які одразу почали роботи з пошуку людей. Рятувальники, прибувши на місце події, розпочали спільно з правоохоронцями розбір завалів та пошук людей.

Внаслідок події загинули 3 особи, а саме:  чоловіки 1953 та 1986 років народження та жінка 1942 року народження.

Травмовано 5 осіб (з них 2 дітей), а саме: чоловіка, 1944 року народження, з травмами різного ступеня важкості госпіталізований в лікарню Св. Луки; дівчинку 2012 року народження та хлопчика, 2015 року народження, із травмами різного ступеня важкості госпіталізовані в лікарню Св. Миколая також жінкам 1960 та 1989 років народження, медична допомога надавалась на місці.

Загалом до проведення робіт були залучені рятувальники, правоохоронці, медики, комунальники, газова служба. 44 одиниці спецтехніки та 137 людей працювали на місці події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ