Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові нетверезого водія, позбавленого прав, затримали вдруге

У ніч на 21 серпня в орієнтування патрульних через лінію 102 потрапив автомобіль Renault Duster водій якого, начебто, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Про це Гал-інфо розповіли у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.
У Львові вдруге за рік затримали п’яного водія

Транспортний засіб зупинили на вулиці Науковій, він саме заїхав на стоянку торгового центру. За кермом перебував 35-річний чоловік з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння. Посвідчення водія у нього не було.

Як виявилося він позбавлений прав Сихівським районним судом від 18.02.2019 року за керування транспортним засобом в нетверезому стані (подробиці за посиланням). Львів’янину запропонували пройти перевірку і він виявив бажання пройти тест в медзакладі. В присутності лікарів чоловік пройшов перевірку і результат – 2,47 проміле.

Оскільки в діях водія вбачається кримінальне правопорушення, а саме за ч.1 ст.382 ККУ (Умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню - карається штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років), його запросили у відділок поліції.

Там на чоловіка винесли постанову за ч.4 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) та склали протокол за ч.2 ст.130 КУпАП(Повторне протягом року керування транспортним засобом у стані сп’яніння), а також поліцейські написали вмотивований рапорт на відкриття кримінальної справи. Чоловік знаючи, що за рішенням суду не має права їздити за кермом, свідомо це проігнорував. Його автомобіль до ранку так і простояв на паркінгу, тож цієї ночі порушник більше не сів за кермо.

Нагадаємо, цієї ночі у Львові затримали п’яного водія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ