Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Дівчинка чи хлопчик? Зірки, які одягають дітей в речі протилежної статі

Останнім часом на просторах інтернету стрімко поширюються шокуючі фото зіркових діточок. На них зображені сини та доньки відомих голлівудських селебрітіс, одягнені в речі протилежної статі. Чому батьки вибирають саме такий одяг для дітей і дозволяють малим самостійно вирішувати, що носити?

Чому батьки вибирають саме такий одяг для дітей і дозволяють малим самостійно вирішувати, що носити? 

Старший син Браяна Остіна Гріна та Меган Фокс

Відомо, що Ноа декілька років ходив виключно в сукнях, в таких, наприклад, як героїня мультфільму «Холодне серце». Зіркові батьки одразу розставили крапки над «і» щодо цього, пояснивши в інтерв'ю, що вибір нарядів - особиста справа сина. «Мені все одно, які дитячі товари у його кімнаті, не мені вирішувати, що йому одягати. Це його життя і його одяг, а не мій», - пояснив актор Браян Остін. Приблизно у подібній манері висловилася Меган: «Не хочу заважати Ноа самовиражатися. У нашому домі немає жодних правил, і якщо він хоче одягатися саме так, ми його підтримаємо».

Син Шарліз Терон

Джексон вже давно розгулює в сукнях і віддає перевагу дівочим косичкам. Актриса довго відмовчувалася, але нещодавно заявила в інтерв’ю, що цілком підтримує хлопчика в такому виборі та навіть назвала його своєю дочкою. «Я дивлюся на своїх прекрасних дівчат, і мене переповнюють страхи, такі саме, як і в інших мам. Найбільше я бажаю, щоб мої діти були у безпеці та мали можливість себе виражати повністю на сто відсотків», - сказала Шарліз, яка виховує сина Джексона і дочку Аугусту.

Дочка Анджеліни Джолі та Бреда Пітта

До чотирьох років Шайло виглядала, як принцеса, але згодом вона вирішила змінитися. Довге волосся було коротко підстрижене, замість плаття у гардеробі з’явилися джинси, футболки, а дитяче взуття для дівчаток (туфлі та босоніжки) поступилися місцем хлопчачим кросівкам та сандалям. Виявляється, дівчинка повідомила батькам, що хоче бути юнаком і відгукуватиметься лише на ім’я Джонні. Час минає, вона росте, але принципам своїм не зраджує. В одному з інтерв'ю Джолі розповіла, що Шайло пропонували роль принцеси Аврори у «Малефісенті», проте продюсери нічого не могли зробити: «Вона категорично не хотіла наряджатися в сукні». Хай там що, зіркову матусю такий настрій дочки не турбує.

Син Наомі Воттс

Рік тому актриса Наомі Воттс була помічена на вулицях Нью-Йорка разом із молодшим сином. Десятирічний Семюель був одягнений в сарафан у клітинку та рожеву сорочку, а на ногах були кросівки малинового відтінку. В руках матуся тримала пуховик коралового кольору, який точно належав дитині. Схожа ситуація відбувається не вперше. Декілька років тому Семюель з’явився на фестивалі Co

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ