Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Для молоді Львівщини організували онлайн проєкти під час карантину

Як повідомили Гал-інфоу прес-службі ЛОДА, Департамент внутрішньої та інформаційної політики під час карантину у квітні організував для молоді Львівщини низку онлайн-проєктів та вікторин.

Проєкт «Молодіжна політика в умовах децентралізації» інформує про сучасний стан місцевої молодіжної політики в деталях, цікаві та корисні можливості для молоді в громадах, а також дав відповіді на актуальні питання та юридичні аспекти молодіжної політики в умовах децентралізації.

Наступний онлайн-проєкт стосувався важливої теми і мав назву – #його величність ОРГАНІЗМ. Він включав 8 рубрик у яких читачі знайшли прості відповіді на складні запитання про організм людини, дізнались цікаві факти та поради про те, як берегти себе та своє здоров’я.

Ще два проєкти на тему національно-патріотичного виховання досі відбуваються у вигляді #Challengе#НПВ_Львівщини, де молодіжні громадські організації діляться у соціальних мережах приємними спогадами із заходів, проведених у 2019 році.

«Наша дума, наша пісня не вмре, не загине» - проєктом висвітлюються пісні, які лунають на вишколах молодіжних громадських організацій національно-патріотичного спрямування і його основна мета – популяризація української пісні.

Проєкт «Кар’єра +» реалізовується спільно з Львівським обласним молодіжним центром та командою «HR Team» для того, щоб допомогти молоді знайти роботу мрії та успішно працевлаштуватись. Він включає 5 вебінарів, на яких спікери дають вичерпні відповіді на найпоширеніші запитання серед молоді щодо пошуку омріяної роботи. Цікаво, що під час карантну відбулись 3 онлайн-вебінари на фейсбук сторінці проєкту.

Також, відділом молодіжної політики та Львівським обласним молодіжним центром розпочато проєкт «Молодіжні простори спільними зусиллями». Його мета – забезпечити молодіжні простори та ініціативні групи Львівської області необхідними знаннями та навичками для успішної розбудови своїх організацій. У проєкті беруть участь 40 учасників з десяти районів Львівської області. Навчання відбувається в онлайн режимі: кожної середи учасники отримують відео від спікерів, а також домашнє завдання до кожної теми. За квітень відбулося 2 навчальні модулі, попереду ще три.

Зазначимо, що крім онлайн-проектів на сторінках соціальних мереж відділу молодіжної політики відбулось 10 вікторин, у яких взяли участь понад 1000 осіб.
За майбутніми проєктами відділу молодіжної політики слідкуйте на фейсбук, за посиланням, та  на інстаграм сторінці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ