Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Для очищення доріг Львівщини від снігу задіяли 80 одиниць техніки

На Львівщині упродовж ночі 67 лютого для очищення доріг державного та місцевого значення від снігу задіяли 80 одиниць техніки. Використали 556,2 тонни піщано-соляної суміші для механізованої та ручної підсипки.

Відтак, Служба автомобільних доріг у Львівській області задіяла 33 одиниць техніки та використала 433,3 тонни піщано-соляної суміші. Своєю чергою, департамент дорожнього господарства облдержадміністрації залучив до очищення доріг 47 технічних засоби та використав  122,9 т ППС.

Зазначимо, за прогнозами синоптиків, на території Львівської області 7 лютого на дорогах ожеледиця. Вдень значний сніг з переходом в мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, пориви східного вітру 15 – 20 м/с, хуртовини. У місті Львові сьогодні на дорогах ожеледиця. Вдень значний сніг з переходом в мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, пориви східного вітру 15 – 20 м/с, хуртовини.

Просимо водіїв бути уважними та обережними за кермом.

Львівська облдержадміністрація закликає мешканців області та гостей дотримуватися правил дорожнього руху. У разі виявлення не розчищених або не посипаних доріг звертайтесь на гарячу лінію області «112».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ