Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Дніпропетровські посадовці вимагали хабар за сприяння у приватизації комунального майна

На Дніпропетровщині двох посадовців районних рад викрито на вимаганні та одержанні хабара. Про це сьогодні, 23 листопада, повідомила прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Прокуратурою Дніпропетровської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно двох заступників голів районних у місті Кривому Розі рад за вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Встановлено, що у липні 2018 року до посадовців звернувся громадянин з метою оренди нежитлового приміщення для здійснення підприємницької діяльності. За вирішення питання щодо передачі у довгострокове орендне користування двох приміщень комунальної власності за заниженою ринковою вартістю, а також за підписання договору оренди, в якому буде прописана можливість приватизації приміщень при здійсненні невід’ємних поліпшень матеріально-технічної бази, посадовці вимагали неправомірну вигоду у сумі 7700 доларів США. 

Під час одержання частини грошових коштів зловмисників було викрито правоохоронними органами. Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ