Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

До Росії намагались вивезти 60 радянських монет та старовинну ікону

1/3
Українець та росіянин намагалися переправити до Росії майже 60 монет СРСР та ікону. Про цеповідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

Учора в пункті пропуску «Мілове», що на кордоні з Росією, прикордонники Луганського загону спільно з співробітниками митниці виявили велику кількість монет.

Під час огляду речей громадянина України, який пішки прямував до сусідньої країни, працівники вищезгаданого пункту пропуску знайшли майже 60 монет часів СРСР. Монети встановленим порядком вилучено та передано на експертизу для визначення їх культурної цінності.

А в пункті пропуску «Бачівськ», що також на кордоні з Росією, прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митниці виявили старовинну ікону.

Оглядаючи автомобіль марки «Mitsubishi», на якому залишав Україну громадянин Росії, в сумці, що знаходилася в багажному відділенні автомобіля, виявлено старовинну ікону, виготовлену на дерев’яній основі.

Наразі ікону, яка, можливо, становить історичну та культурну цінність, вилучено. На водія складені адміністративні матеріали.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ