Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

До семи років "світить" зловмиснику за ножове поранення львів’янина

У Львові поліцейські взяли під варту зловмисника, підозрюваного у нанесенні ножових поранень своєму знайомому. Про це повідомили 4 грудня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як встановили слідчі Шевченківського відділу поліції, 43-річний мешканець Закарпаття, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, завдав тяжких тілесних ушкоджень 26-річному львів’янину. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 3 грудня близько третьої години ночі чоловіки спільно розпивали спиртні напої у будиночку одного з дачних кооперативів по вулиці Офіцерській у Львові. Раптом між ними виник словесний конфлікт, який перейшов у шарпанину, в ході чого зловмисник наніс кілька ударів ножем у спину потерпілого.

Того ж дня, 3 грудня, слідчі Шевченківського відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 2, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою без визначення застави.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ