Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

До смерті побив знайомого: у Львові затримали підозрюваного

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, 11 листопада до поліції надійшло повідомлення про те, що в квартирі одного з будинків, розташованого на вулиці Величковського у Львові, ймовірно, сталось вбивство.

Як попередньо встановили правоохоронці, під час побутового конфлікту гість жорстоко побив господаря квартири, котрий від отриманих травм помер.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції Львівщини. У помешканні правоохоронці виявили тіло 33-річного господаря, без ознак життя зі слідами побоїв. Встановлено, що тілесних ушкоджень чоловіку 10 листопада близько 15.30 завдав його знайомий, 31-річний львів’янин, під час побутового конфлікту.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зловмисника, причетного до скоєння злочину, поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Також вирішується питання повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину. 

Досудове розслідування триває, призначені експертизи.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, жителька Київської області замовила вбивство коханки свого чоловіка за 10 тисяч доларів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ