Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини України: Добудова Меморіалу жертв Голодомору – справа честі – Володимир Гройсман
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

Добудова Меморіалу жертв Голодомору – справа честі – Володимир Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв виділити кошти з Державного бюджету для завершення будівництва Національного музею "Меморіал жертв Голодомору" у Києві, повідомляє "Урядовий портал".

Говорячи про шляхи фінансування робіт, Володимир Гройсман підкреслив, що готовий виступити з пропозицією виділити 50% від необхідного з Державного бюджету. "Але я також звернуся до українців всього світу, до керівників регіонів, муніципалітетів з пропозицією долучитися (до фінансування), - сказав Глава Уряду. - За 24 місяці ми добудуємо музей".

"Завершення будівництва Національного музею «Меморіал жертв Голодомору» у Києві – є справою честі для нас і свідченням відновлення історичної справедливості щодо мільйонів невинно загиблих", - підкреслив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Напередодні роковин Голодомору 1932-33 років Глава Уряду відвідав Музей і ознайомився з проектом другої черги меморіального комплексу. 

За задумом архітекторів, вона буде "захована" в Дніпровський схил, який наразі укріплюється, що не змінить ландшафту і збереже ідею музею - як свічки пам'яті. Проект вже погоджено ЮНЕСКО

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ