Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Доїздився: вісім років в'язниці загрожує чоловікові за п'яну ДТП

На Львівщині судитимуть чоловіка, що сів за кермо п'яним, без водійських прав і спричинив аварію з важкими наслідками, повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Досудове розслідування встановило, що торік у жовтні рішенням Сихівського районного суду Львова вказаного чоловіка позбавили права керування транспортними засобами на 3 роки за керування автомобілем у стані сп’яніння. 

Проте, незважаючи на наявність такого рішення суду, зловмисник повторно, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у листопаді 2017 року сів за кермо автомобіля марки «ВАЗ 210990-20» та неподалік села Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського району, порушивши правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення із трьома автомобілями.

Внаслідок вказаної дорожньо-транспортної пригоди у пасажирки одного із автомобілів настало переривання вагітності. 

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 32-річного мешканця м. Львова, який підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), ч.1 ст.382 (невиконання судового рішення) КК України.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Пустомитівського районного суду для розгляду по суті.

За скоєне правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3  років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ