Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Довгоочікуваний старт футбольного сезону в Австралії: "Бейсуотер Сіті" - "Перт"

Чого чекати від стартового матчу сезону? - відповідь в нашому матеріалі.

У минулому сезоні Національної Прем'єр-Ліги Західної Австралії «Бейсуотер Сіті» не вистачило зовсім трохи. Після 22 турів «синьо-чорні» змогли записати до свого активу дев'ять переможи п'ять нічиїх, які принесли 32 очка, що всього на один менше, ніж у команд із зони плей-офф.

За весь сезон підопічні Кріса Койне забили 45 голів, що становить більше двох за матч, при цьому лінія оборони показала другий результат в лізі. Чемпіонат BCSC завершили домашньою поразкою від «Кокберн Сіті» (1: 2).

19-кратний чемпіон Західної Австралії в минулому сезоні не залишив нікому шансів, завоювавши золоті медалі достроково. За 22 туру підопічні Рамона Фальзоне здобули 15 перемог і чотири нічиї, при кращій обороні, а атака зіграв феєрично, відвантаживши у ворота супротивника 53 м'ячі. Перед фінішем чемпіонату «аззуррі» видали серію з трьох перемог, а в заключній грі програли «Сорренто» (2: 3).

Майже рік австралійський футбол чекав відновлення сезону. Такої великої перерви не пам'ятає ніхто. На нашу думку, сьогоднішні суперники стартують в сезоні акуратно і навряд чи побіжать стрімголов в атаку.

За деякою інформацією, чемпіон зберіг основний і, головне, бойовий склад. Важко припустити, в якому стані команди вийдуть після вимушеної відпустки, але все ж редакція порталу vse-pro-sport.com.ua віддає перевагу чинному чемпіону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ