Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Другий матч збірної на Євро у Львові разом з проєктом "Кібертрак"

Третім містом України, до кого завітає величезна фура-трансформер в рамках унікального кіберспортивного проекту “Кібертрак” за підтримки Федерації Кіберспорту UESF, стане Львів.

17 червня запрошуємо усіх бажаючих на парковку торгівельно-розважального центру Victoria Gardens за адресою вул. Кульпарківська, 226 А, де Ви станете свідками змагань між кращими командами регіону.

Саме там, починаючи з 15:00 відбудуться фінали регіональних кіберспортивних змагань з CS:GO та Dota 2. У вирішальній частині турніру зіграють команди, які пройшли кваліфікацію від Федерації Кіберспорту України UESF. Якщо Ви не встигли зареєструвати свою команду на цей турнір, у Вас буде можливість зіграти в Parimatch Чемпіонаті України з CS:GO і Dota 2 з загальним призовим фондом змагань 1 500 000 грн.

Але і це не все - лаунж-зона PlayStation, настільний теніс, фотозона та багато подарунків. Однією з ключових частин дійства стане спільний перегляд другого матчу національної збірної України проти команди з Північної Македонії, який стартує о 16:00.

Одразу наступного дня “Кібертрак” відправляється містами України за маршрутом Івано-Франківськ, Одеса, Миколаїв, Запоріжжя, Дніпро, Харків, Полтава та Черкаси. Тур триватиме з 13 червня по 7 липня. Зустрічай свято у центрі свого міста, проводь весело час та поєднуй унікальні  емоції від кіберспорту та Євро-2020 разом з Parimatch, кіберспортивним букмекером №1!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ