Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

ДТП на Львівщині: чотири людини в лікарні

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу міста Буськ Золочівського району
фото з фейсбуку ГУНП Львівщини

На трасі «Київ-Чоп» на Львівщині легковик виїхав на зустрічну смугу та врізався в іншу машину. У результаті ДТП чотирьох людей шпиталізували.

Про це повідомляє ГУНП Львівщини у фейсбуці.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу міста Буськ Золочівського району.

Як встановили правоохоронці, 60-річний водій автомобіля «Skoda Fabia», здійснюючи поворот ліворуч, виїхав на зустрічну смугу руху. Тут він скоїв зіткнення з автомобілем «Renault Espace» під керуванням 32-річного мешканця Житомирської області, який рухався у бік Львова. Внаслідок зіткнення «Renault» виїхав на узбіччя та перевернувся.

Внаслідок ДТП водій «Шкоди» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні. Також травми різної важкості отримали пасажири «Рено» - дві жінки віком 32 та 38 років, а також 36-річний чоловік, усі мешканці Житомирської області.

За фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ