Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

ДТП про загибель Олексія Курінного з друзями розслідують як умисне вбивство

ДТП про загибель Олексія Курінного з друзями розслідують як умисне вбивство. Про це свідчать дані постанови суду від 2 листопада, опублікованого в реєстрі судових рішень.

В ДТП на Рівненщині загинув журналіст та чотири політологи

Згідно з документом, досудове розслідування встановило, що водій вантажного автомобіля DAF навмисне допустив зіткнення з автомобілем, в якому перебували політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніканоров, Володимир Карагяур, а також секретар Ради донорів із питань децентралізації в Україні, колишній заступник голови Донецької військово -Цивільний адміністрації Сергій Попов.

Крім цього, слідство заявило про наявність ще одного підозрюваного в причетності до смертельної ДТП, і запросило у Печерського суду доступ до мобільних телефонів цього фігуранта справи і доступ до інформації мобільного оператора. Суд клопотання слідчого прокуратури задовольнив.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що 06 вересня 2017 pоку, близько 06 хв. 50 хв. ОСОБА_2, маючи умисел на протиправне заподіяння смерті двом або більше особам із використанням транспортного засобу рухаючись сідловим тягачем «ДАФ», реєстраційний номер НОМЕР_1 з причепом автодорогою Київ-Ковель-Ягодин в напрямку м. Ковель Волинської області на 258 км зазначеної автодороги поблизу с. Масевичі Рокитнівського району Рівненської області керуючи зазначеним транспортним засобом діючи умисно допустив зіткнення з автомобілем «Опель Омега» реєстраційний номер НОМЕР_2, який рухався в напрямку м. Києва, внаслідок чого ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5 та ОСОБА_6 померли на місці події, ОСОБА_7 помер в лікарні. 

Досудовим розслідуванням встановлено обставини, що дають підстави вважати, що до вказаного злочину може бути причетний ОСОБА_8, ІНФОРМАЦІЯ_1, який має у користуванні абонентський номер + НОМЕР_3 оператора мобільного зв'язку ПрАТ "Київстар", - зокрема зазначено в рішенні суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ