Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

ДТП у Харкові: Зайцевій призначили ще одну експертизу

Підозрюваній у вчиненні смертельного ДТП у Харкові Олені Зайцевій призначили ще одну медичну експертизу. Про це повідомило Громадське.

За допомогою ще однієї експертизи суд планує встановити, чи була Зайцева під час скоєння ДТП під впливом алкоголю, наркотичних чи інших речовин.

Клопотання про проведення ще однієї експертизи подав захист другого обвинуваченого у справі — Геннадія Дронова. Йдеться про комплексну судово-психіатричну і судово-медичну експертизу.

Захист Зайцевої був проти повторної експертизи. Обвинувачення також не підтримало це клопотання: прокурор заявив, що його метою є затягування справи.

Нагадаємо, ввечері 18 жовтня 2017 року в центрі Харкова на перехресті вулиці Сумської і провулку Мечникова зіткнулися дві автівки. Позашляховик Lexus RX, за кермом якого була 20-річна дівчина Олена Зайцева, вилетів на тротуар, де на зелене світло чекали пішоходи. Внаслідок ДТП загинули шестеро та постраждали п’ятеро людей.

Головною підозрюваною у скоєнні ДТП поліція назвала Зайцеву, суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Також суд узяв під варту другого учасника ДТП Геннадія Дронова: він був за кермом Volkswagen. Начальник відділу харківського управління поліції Олександр Розумників заявив, що клопотання про арешт Дронова обґрунтоване тим, що експертиза підтвердила порушення ним правил дорожнього руху: він почав рух на жовте світло.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ