Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

«Дударик та Друзі» зібрали кошти на безпілотник ЗСУ, на черзі - зимовий одяг

У вівторок, 25 жовтня, під час концерту «Дударик та Друзі» вдалося дозібрати 150 тис. грн, щоб закрити збір на безпілотник.
Фото: ЛОВА

Учасники мистецького маратону на підтримку ЗСУ планували зібрати два мільйони гривень на безпілотник для 24 ОМБР. Виконавцям вдалось зібрати ще на 50 тисяч гривень більше, повідомляють у ЛОВА. 

«Це була зустріч львів’ян, які  невербально домовились прийти і закрити збірку для 24 ОМБР. Наш концерт слугував доброю нагодою для цього діла. Такої солідарної спільноти ще пошукати! Невдовзі хлопці випустять це птаство нам на перемогу, а кацапству на лихо», – розповів керівник Дудрика, заслужений діяч мистецтв України, диригент Дмитро Кацал.  

Другий концерт «Дударик» та друзі», на якому планують зібрати кошти на зимове спорядження бійцям, відбудеться 22 листопада у театрі Марії Заньковецької. 

На сцені виступлять Соломія Чубай, Олег Онещак, Наталя Рибка-Пархоменко, Микола Береза, Олександра Люта, Юрій Йосифович, Уляна Горбачевська, Віталій Боднар, Марія Онещак. Рок-оркестра, музики оркестру, Дударик-Forever. Квитки можна придбати за покликанням в онлайн-касі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ