Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Думав, що «проканає»: після ДТП чоловік виправив дату у страховому полісі

1/2
Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, 20 листопада, вчинивши ДТП чоловік намагався виправити дату у страховому полісі.

Вчора вдень автомобіль ВАЗ виїжджаючи з прилеглої території не надав переваги в русі позашляховику Jeep, внаслідок чого трапилася ДТП. Патрульні прибули на виклик і під час перевірки документів виявили на страховому полісі винуватця виправлення. Чоловік ручкою змінив дату на пластиковій картці. За словами водія, він думав, що «проканає». 

Після зіткнення він побачив, що страхівка недійсна, тому взявся за ручку. Оскільки цей вчинок підпадає під ч.4 ст.358 ККУ (Використання завідомо підробленого документа) і карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років, водія доставили у Шевченківський відділ поліції. Там у присутності понятих слідча вилучила поліс та опитала свідків.

На водія склали протокол за скожну ДТП та винесли постанову за відсутність усіх необхідних документів для керування транспортним засобом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ