Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Думав звір: на Львівщині дядько застрелив племінника

На Львівщині під час полювання мисливець випадково застрелив свого родича. Про це повідомили 25 вересня у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото: поліція Львівської області

За фактом вбивства через необережність поліцейські відкрили кримінальне провадження. Максимальне покарання, що загрожує мисливцю - позбавлення волі на строк до п’яти років.

Подія сталась 23 вересня близько 23.30 в одному з лісових масивів на території Стрийського району. Як встановили співробітники відділу поліції №3 Стрийського районного управління поліції, під час полювання 63-річний мешканець міста Сколе, здійснив постріл з мисливського карабіна «Сайга», влучивши у свого племінника – жителя Львова віком 38 років.

За словами мисливця, він з родичем полював на дичину та в темноті переплутав його зі звіром. Куля влучила чоловіку у шию, спричинивши тілесні ушкодження, від яких він помер на місці події.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до п’яти років.

Мисливець затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Також правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження зброю, з якої був здійснений смертельний постріл.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ