Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Двадцять ударів викруткою: потерпіла в реанімації, зловмисник під вартою

У Сихівський відділ поліції 18 квітня надійшло повідомлення від медиків про пацієнтку, госпіталізовану в реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень з діагнозом «численні колоті рани грудної клітини». Про це Гал-інфо повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.
Ілюстративне фото

Протягом кількох годин оперативники кримінальної поліції Головного управління поліції Львівщини та Сихівського відділу поліції спільно зі слідчими встановили, що тілесні ушкодження потерпілій, 33-річній мешканці Миколаївського району, завдав її знайомий – 48-річний львів’янин. Вночі під час конфлікту чоловік наніс жінці близько двадцяти ударів, ймовірно, викруткою в область грудей.

Слідчі Сихівського відділу поліції за процесуального керівництва  Львівської місцевої прокуратури  №1 повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15 (замах на злочин) ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

За рішенням суду поліцейські взяли підозрюваного під варту. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ