Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Дві харків'янки заблукали в горах на Львівщині

​Поблизу гори Парашка рятувальники шукали туристів. Про це повідомили в пресслужбі Головного управління ДСНС України у Львівській області.
Фото: ДСНС України

30 березня о 19:12 надійшло повідомлення, про те що поблизу м. Сколе Стрийського району під час сходження на гору Парашка заблукали туристки. Як з’ясувалось, дівчата 2003 та 2005 років народження з м. Харкова, вирішили помилувались гірськими краєвидами, але не врахували, що у горах темніє швидко та не розрахували раціонально час. Тож, коли стемніло, зрозуміли, що втратили орієнтування на місцевості.

Із заблукалим був наявний телефонний зв’язок, тож вже о 20:35 рятувальники Славської гірської пошуково–рятувальної групи знайшли заблукалих в районі гори Корчанка. Молоді жінки були трохи налякані та стомлені, але медичної допомоги не потребували. 

Рятувальники доставили туристок до місця тимчасового проживання.

Рятувальники просять ретельно планувати свої туристичні мандрівки, об'єктивно оцінювати власні сили та фізичний стан. Дбайте про свою безпеку і у випадку виникнення надзвичайної події негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ