Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Двох втікачів з Самбірського ізолятора затримали

На Львівщині поліцейські затримали двох втікачів з Самбірського ізолятора тимчасового тримання. Третього зловмисника-втікача розшукують правоохоронці. Призначено службове розслідування, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Самбірському ізоляторі тимчасового тримання 16 жовтня було виявлено відсутність трьох зловмисників, котрі утримувались там за рішеннями суду. Як було встановлено під час перевірки, зловмисники втекли з камери, розібравши частину фасадної стіни.

Двох втікачів правоохоронці вже затримали. Це 38-річний мешканець Самбора, та 30-річний мешканець одного з сіл району, котрі підозрюються у скоєнні крадіжок. Третій втікач – 33-річний громадянин Російської Федерації Хамраєв Геннадій Вікторович, котрого підозрюють у розбої та незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами, перебуває у розшуку.

Якщо вам відоме місце перебування вказаної особи, телефонуйте на 102.

За фактом втечі відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Також за цим фактом т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області призначив службове розслідування. Встановлюються обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ