Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Двоє громадян Узбекистану хотіли підкупити прикордонників

Вчора в пунктах пропуску на державному кордоні двоє громадян Узбекистану намагалися підкупити співробітників Держприкордонслужби під час виконання службових обов’язків. Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

В аеропорту «Харків» під час перевірки пасажирів рейсу «Стамбул - Харків» 37-річна громадянка Узбекистану запропонувала співробітникам прикордонного відомства неправомірну грошову винагороду в розмірі 100 доларів США, поклавши їх в паспортний документ. Таким чином жінка хотіла посприяти в безперешкодному перетині державного кордону України.

Крім того, минулої доби в пункт контролю «Хутір-Михайлівський» прибув громадянин Узбекистану. Іноземець запропонував прикордонникам Сумського загону також хабар для безперешкодного перетину кордону України. Іноземець оцінив дане питання у тисячу російських рублів.

Прикордонники від неправомірної вигоди відмовилися, факти дачі неправомірної грошової винагороди задокументували.

Порушників та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) направлено до Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ