Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Двоє загиблих і троє травмованих: на Львівщині мікроавтобус зіткнувся з автівкою

Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
1/2
Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 23 червня, близько 7.50, на автодорозі "Київ - Чоп", неподалік села Чучмани Буського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса "Mercedes" - 31-річний мешканець Золочева, здійснюючи розворот, не надав перевагу в русі легковику "Renault", яким керував 56-річний місцевий мешканець, внаслідок чого сталося  зіткнення.

Від отриманих травм на місці події загинуло двоє пасажирів автомобіля "Mercedes", віком 34 та 28 років -  мешканці Золочівського району. Водій мікроавтобуса та його пасажир госпіталізовані в реанімацію. Окрім того, тілесні ушкодження отримав водій автомобіля "Renault", його діагноз уточнюється. 

За фактом слідчі відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 3  ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкції статті передбачають покарання - позбавленням волі від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Вирішується питання про затримання водія автомобіля  "Mercedes" у порядку  ст. 208. Кримінального процесуального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ