Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

​Двоє жінок травмовані внаслідок

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівщини, поліцейські проводять розслідування автозіткнення на Самбірщині.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 27 жовтня о 17.45 у місті Хирів на перехресті вулиць Добромильської та Самбірської.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись мікроавтобус «Мерседес», яким керував 41-річний житель міста Коломия, Івано-Франківської області та вантажний автомобіль «Сканія» під керуванням мешканця міста Ковель, Волинської області, віком 40 років.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали двоє жительок Хирова віком 50 та 56 років, які перебували поблизу місця ДТП – після зіткнення з вантажівкаю мікроавтобус, рухаючись по інерції, наїхав на них. Обох жінок з тілесними ушкодженнями було доставлено до лікарні.

За фактом слідчі відділення поліції №1 Самбірського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження  за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ