Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Екс-голова з Бродівщини видав громадянці неправдиву виписку

На Львівщині правоохоронці викрили посадовця сільради, які займався незаконним відчуженням земельних ділянок. Про це Гал-інфо повідомили сьогодні 4 вересня, у відділі комунікації поліції Львівської області Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Працівники Управління захисту економіки Львівщини, слідчі Бродівського відділення поліції за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури викрили колишнього голову однієї з сільрад Бродівщини, який видав громадянці неправдиву виписку з рішення виконкому сільської ради про безоплатну передачу їй земельної ділянки площею 0,5168 га.

У подальшому жінка на підставі цього документу незаконно одержала державний акт на право приватної власності на земельну ділянку, вартість якої склала 63,6 тисяч. гривень. 

Посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення за ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Нагадаємо, правоохоронці yа Львівщині викрили екс-голову сільради на земельному питані.

На Львівщині викрили екс-голову сільради на земельному питані

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ