Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині викрили екс-голову сільради на земельному питані

На Львівщині правоохоронці викрили посадовця сільради, який займався незаконним відчуженням земельних ділянок. Про це Гал-інфо повідомили сьогодні 4 вересня, у відділі комунікації поліції Львівської області Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Кам’янко-Бузькому районі встановлено факт незаконного відчуження двох земельних ділянок площею 0,25 га і 0,3043 га для обслуговування житлового будинку і ведення особистого сільського господарства. Вони були передані на підставі завідомо неправдивої виписки з рішення сільради.

Колишньому її голові повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України.

Максимальне покарання, передбачене статтями, - позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, правоохоронці розповіли про те, що секретарка сільради на Пустомитівщині підробила документи.

Секретарка сільради на Пустомитівщині підробила документи

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ