Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ексгравець "Карпат" розповів про звільнення Кононова

Сергій Зеньов розповів про обставини за яких з команди пішов Олег Кононов

Естонський нападник, який провів у стані "зелено-білих" шість років з 2008 по 2014 розповів про час роботи з білоруським наставником Олегом Кононовим та про сезон, у якому тренер пішов у відставку.

"Щось сталось і Кононов вирішив піти. Ми його не зливали, не було такого. Навпаки – підтримували, дуже хотіли, щоб залишився. Ходили, вмовляли. Але Кононов прийняв рішення – сказав, що більше не може. І не розкрив, в чому конкретно причина і чому потрібно піти. Просто пішов і все.

Коли він пішов, ми щодня ставили собі запитання: "Чому немає результату?". Довго шукали відповідь, намагалися, міняли, гравці та тренери приходили, йшли. На трансфер виставляли. Було зрозуміло, що Димінський показував – намагається щось зробити. Мовляв, зберіться вже нарешті. Його можна зрозуміти. Але краще не стало – так і тривало.

Нічого так і не повернулося туди, де було. Ніхто не знайшов відповідь – ні ми, ні сам Димінський. Тренерам завжди потрібен час, результат швидко не приходить. У того ж Кононова теж не відразу пішло. Це мав бути, як мінімум, рік. Але в Карпатах ніхто не затримувався довше року – у кращому випадку пів року", – розповів Сергій Зеньов  tribuna.com.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, гравець "Карпат" вважає, що клубу під силу залишитися в УПЛ на наступний сезон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ