Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Елвіс Преслі повернеться на велику сцену у вигляді голограми

Організатори пообіцяли створити "приголомшливі враження від концерту" завдяки голографічній проєкції Елвіса Преслі

Фото: Depositphotos

На сцени Лондона, Лас-Вегаса, Токіо та Берліна може повернутися "король рок-н-ролу" Елвіс Преслі у вигляді голограми. Для створення шоу з аватаром музиканта Elvis Evolution використають штучний інтелект, який вивчатиме фотографії та відео Елвіса.

Про це пише Правда. Життя.

Організатори пообіцяли створити "приголомшливі враження від концерту" завдяки голографічній проєкції Елвіса Преслі. У шоу також використають ефекти доповненої реальності та сценічні спецефекти. Перше шоу в Лондоні планується на листопад 2024 року.

Технологія на основі штучного інтелекту дозволить відтворити цифрового Елвіса в натуральну величину з декількох тисяч його особистих фотографій і домашніх відеозаписів.

Розробкою ШІ та забезпеченням прав на створення Elvis Evolution стала компанія з імерсивних розваг Layered Reality. Оригінальну голограму представлять після укладення угоди між компанією та Authentic Brands Group, власниками спадщини Елвіса Преслі.

"Elvis Evolution – це данина від наступного покоління музичній легенді, Елвісу Преслі. Він зберігає статус всесвітньої суперзірки, і люди по всьому світу більше не хочуть сидіти і пасивно отримувати розваги – вони хочуть бути частиною цього", – розповів виконавчий директор Layered Reality, Ендрю МакГіннес.

На місці проведення концерту в центрі Лондона також організують тематичний бар та ресторан із живою музикою.

Нагадаємо, Елвіс Преслі – американський співак, один із найуспішніших музикантів  XX століття. Він став відомим завдяки своїм хітам, зокрема Hound Dog і Suspicious Minds. Він помер у 1977 році у віці 42 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ