Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФФУ покарала «Говерлу» двома технічними поразками

КДК ФФУ покарав ужгородську «Говерлу» двома технічними поразками через участь у матчі дискваліфікованих представників клубу.

Контрольно–дисциплінарний комітет ФФУ інформує, що на засіданні 15 квітня 2016 року серед інших були прийняті наступні рішення:

За результатами розгляду справи «Про участь відсторонених від участі у змаганнях гравця ФК «Говерла» (Ужгород) В. Ягодінскіса та тренера ФК «Говерла» (Ужгород) О. Величка у матчі 20-го туру «Ліги Парі-Матч» 03.04.2016 року ФК «Говерла» (Ужгород) - ФК «Олімпік» (Донецьк) зарахувати ужгородській команді технічну поразку з рахунком 0:3, а донецькій, відповідно, технічну перемогу з рахунком 3:0. Також «Говерла» має сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі 20 тисяч гривень. 

За результатами розгляду справи «Про участь відсторонених від участі у змаганнях гравця ФК «Говерла» (Ужгород) В. Ягодінскіса та тренера ФК «Говерла» (Ужгород) О. Величка у матчі 21-го туру «Ліги Парі-Матч» 09.04.2016 року ФК «Чорноморець» (Одеса) - ФК «Говерла» (Ужгород) зарахувати ужгородській команді технічну поразку з рахунком 0:3, а одеській, відповідно, технічну перемогу з рахунком 3:0. Також «Говерла» має сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі 40 тисяч гривень.

ФФУ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ