Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК «Рочин»: на відпочинок – у доброму гуморі

Футболісти соснівського «Рочина» з хорошим настроєм пішли на літній відпочинок. В останньому турі першого кола обласного чемпіонату команда Володимира Підкіпняка каменя на камені не залишила від аутсайдера Прем’єр-ліги ФСК «Яворів». Соснівчани перемогли суперника з хокейним рахунком 7:2.

В останніх турах соснівський «Рочин» розігрався не на жарт. Для прикладу, в останніх двох  «Рочин» взяв максимальні шість очок, однак був близький до того, щоб і перемогти ФК «Миколаїв» на виїзді. Найголовніше те, що команда у другій половині першого кола Прем’єр-ліги демонструвала яскравий футбол, у якому залишала супернику мінімальні шанси на успіх.

ФСК «Яворів» не зміг нічого протиставити супернику за винятком того, що у матчі забив першим. Гол гостей у порівнянні з подальшими подіями на футбольному полі виглядав нічим більшим, аніж випадковістю. Усі крапки над і гравці «Рочина» розставили ще у середині першого тайму. А до завершення першої 45-хвилинки соснівчани взагалі зробили рахунок непристойним. Що цікаво, 5:1 після першого тайму – далеко не той результат, який міг би бути у матчі. Незважаючи на достатню кількість красивих голів, «Рочин» у першому таймі міг забивати ще і ще.

Друга половина матчу перетворилася на просту формальність. Гравцям «Яворова» вдалося забити один гол престижу, однак не більше того. Господарі поля з величезної кількості гольових моментів зуміли реалізувати ще два. Свої перші голи за «Рочин» у цьому сезоні провели Роман Васюта та Олег Марцинюк.

У другому таймі головний тренер «Рочина» Володимир Підкіпняк дав пограти усім заявленим футболістам. Проти аутсайдера чемпіонату себе проявити вдалося фактично усім, однак забити гол – далеко не кожному. Особливо старався нападник Андрій Дева. Надмірне бажання забити перед відпустку переросло для Андрія у жовтку картку.

Перемога «Рочина» з хокейним рахунком 7:2 відправила усю команду та вболівальників на відпочинок з хорошим настроєм. У Соснівці команда збереться у вівторок, 18 липня, де і продовжить підготовку до матчів другого кола чемпіонату Львівщини. Там «Рочин» у першому колі продемонстрував потужну гру, однак власний нефарт, некваліфіковане суддівство в окремих матчах, а також інші фактори наразі не дозволили «Рочину» займати те місце в турнірній таблиці, на яке заслужила команда.

 Прем’єр-ліга області. 13 тур. Соснівка, стадіон «Шкільний», 500 глядачів

«Рочин» (Соснівка) – ФСК «Яворів» - 7:2 (5:1)

«Рочин»: Коваленко (Грицаль, 46), Домальчук, Підкіпняк, Портянко, Васюта, Богданов, Мацюра (Ільїн, 46), Яструб, Болкіт, Цюпка (Дева, 46), Кохман (Мартинюк, 61)

ФСК «Яворів»: Мельничук, Дибко, Штурин, Останець, Саприка, Когут, Таратула (Желіско, 35), Шевчик, Бутрак, Берладин (Крушельницький, 66), Лещишин (Мостовий, 61)

Голи: Болкіт, 11, 21, Кохман, 13, Цюпка, 17, Богданов, 27, Васюта, 61, Мартинюк, 69 – Берладин, 6, Бутрак, 49  

Попередження: Васюта, 68, Дева, 76 - Когут, 3, Шевчик, 54

Арбітр: Ю. Пилипів (Львів)

Асистенти арбітра: Н. Цмоканич (Львів), С. Пашковський (Львів)

Спостерігач арбітражу: Ю. Холявко (Львів)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ