Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Франківський райсуд переніс розгляд справи щодо митника-хабарника через клопотання прокурора

Судове засідання у справі відносно начальника митного поста «Західний» Олега Чікалкіна, яке суддею Світланою Мартьяновою було призначено у Франківському райсуді Львова на 6 березня на 14.30, не відбулося через клопотання прокурора Назара Буфана, що підтримує в суді державне обвинувачення.

У даному клопотанні прокурор просив перенести судовий розгляд у зв'язку з реорганізацією слідчого управління прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, що начальника митного поста «Західний» Олега Чікалкіна було затримано під час передачі  хабара у серпні минулого року – у сумі 1300 доларів США та 1500 гривень. Обвнувальний акт у даній справі до Франківського райсуду Львова надійшов 03.10.2017 року.

Однак з того часу суд «просунувся» у розгляді справи лише в одному: суддею Мартьяновою  було прийнято рішення про пом’якшення домашнього арешту обвинуваченому, який і так був м’яким.

Згідно інформації, що оприлюднена на офіційному сайті Франківського райсуду (у рубриці «список справ, призначених до розгляду») наступне судове засідання у вищеназваній справі відбудеться 13 березня о 14.30 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ