Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Французьку книжкову виставку Livre Paris 2021 скасували

Французьку книжкову виставку Salon du Livre Paris 2021 скасували через третю хвилю пандемії Covid-19.

Про це повідомляє Publishing Perspectives, - передає Читомо.

Виставка була запланована на 28 – 31 травня. Як пояснюють Французька асоціація видавців та Reed Expositions France, Livre Paris 2021 довелося скасували через "невизначеність найближчих місяців" та "заходи з охорони здоров’я, які не дозволяють організовувати публічні події такого масштабу".

"Рішення про скасування цьогорічного шоу було прийнято після того, як стало зрозуміло, що до участі в ярмарку неможливо буде залучити тисячі учасників – видавців, авторів, спікерів, громадських діячів, державних діячів, а також партнерів з понад 50 країн", – зазначено в офіційному повідомленні про скасування виставки.

Зауважимо, 16 березня французький прем’єр-міністр Жан Кастекс заявив, що настав час "додаткових обмежень щодо коронавірусу у Паризькому регіоні, оскільки країна входить у третю хвилю пандемії Covid-19". Франція повідомила про 4,5% збільшення числа щотижневих нових випадків захворювання, що стало найвищим показником за півтора місяця.

Нагадаємо, у 2020 році Salon du Livre Paris також було скасовано. У 2019-му на найбільшій французькій книжковій виставці був представлений національний стенд України.

Як повідомлялося, Единбурзький міжнародний книжковий фестиваль цьогоріч переходить на нові локації та частину подій планує провести наживо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ