Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футболісти і тренери «Дніпра» зіграли в баскетбол та волейбол

Футболісти «Дніпра» взяли участь у традиційних незвичайних змаганнях «Різдвяні зустрічі». У його рамках дніпропетровські команди проводять між собою матчі за «чужими» видами спорту. Цього року, на відміну від попередніх турнірів, гандбол був замінений волейболом. У нього зіграли футболісти і баскетболісти «Дніпра», і цей матч відкрив змагання.
Сегодня

Після «гойдалок» в дебюті, коли учасники освоювалися на майданчику і звикали до м'яча, перевага поступово перейшла до футболістів. Руслан Ротань з Романом Безусом і на волейбольному майданчику знаходили вільні зони в побудовах суперників, Роман Зозуля і особливо Євген Селезньов почали вбивати м'ячі в підлогу, а Ян Лаштувка проявив себе як розігруючий. Підсумком стала перемога футболістів 25:18.

Потім у впертій боротьбі волейболісти обіграли баскетболістів з мінімальним рахунком 1:0 у футбол, і у вирішальному матчі зустрілися з футболістами. Грали в баскетбол.

Поєдинок вийшов наддинамічний і дуже емоційним. Футболісти, у складі яких на майданчик вийшов і головний тренер Мирон Маркевич, мали велику перевагу. Втім, підводила реалізація. Не злічити, скільки кидків змарнували Селезньов і Зозуля. А ось нечасто атакували волейболісти і забивали. І тільки завдяки неймовірному характеру, а також професійним баскетбольним якостям Романа Безуса, футболісти за кілька секунд до перерви вийшли вперед - 11:10. Другу половину Зозуля почав з двох точних штрафних, після чого красенем-триочковим овації трибун зірвав Мирон Маркевич. А результативні дії в кінцівці Яна Лаштувки закріпили перемогу футболістів 22:16, і вони втретє з трьох виграли «Різдвяні зустрічі».

Сегодня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ