Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футбольний сезон на Львівщині відновлять не раніше 20 липня

Як повідомили у прес-службі ЛОДА, за підсумками наради працівників Львівської асоціації футболу підсумками прийняли рішення в цілях безпеки рекомендувати футбольним командам усіх ліг тимчасово розпустити гравців на період до 20 липня й утриматися від колективних тренувань і товариських ігор.
Фото ілюстративне

Як інформує ЛАФ, у разі покращення ситуації, зокрема, зменшення в нашому регіоні кількості хворих на коронавірус, із цього дня заплановане продовження традиційних Меморіалу Ернеста Юста, Кубка Карла Мікльоша, Кубка Весни пам'яті Володимира Якубовського і Кубка чемпіонів Львівщини.  

Далі передбачено, що за позитивного розвитку подій новий чемпіонат Львівської області стартує на початку серпня, але вже не у звичному, а скороченому форматі.

“Бачимо, що останнім часом кількість нових випадків за добу на Львівщині більшає, тому дотримання карантину є надзвичайно актуальним. Спортсмени були та залишаються авторитетами у громаді, а особливо для молоді. Тому, власне, футболісти Львівщини подають чудовий приклад - пандемія коронавірусу ще не закінчилась, відтак маємо відкласти усі змагання та неухильно дотримуватись встановлених обмежень”, - зауважує начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім’як.

Зазначимо, учора обласна комісія ТЕБ та НС прийняла рішення про продовження карантину на Львівщині.   

На Львівщині карантин продовжили до 31 липня: дозволи та заборони під час COVID-19

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ