Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзал: «Енергія» стартувала з перемоги на «Кубку Львівщини»

На «Кубку Львівщини-2015» з футзалу «Енергія» стартувала з перемоги. У першому матчі турніру «зелено-білі» здобули непросту перемогу над івано-франківським «Ураганом» - 3:2. Гості до цього матчу не змогли підійти в оптимальному складі, оскільки одразу шестеро гравців франківського клубу на цьому ж турнірі грають за молодіжну збірну України.

Незважаючи на це, «Ураган» перед «Енергією» постав боєздатним колективом. Попри поразку, гості за свою гру не заслужили на критику.

У першому таймі львівським «енергетикам» вдалося забити двічі. Спочатку Микола Грицина реалізував вихід сам на сам з воротарем суперника, а через кілька хвилин Тарас Кузь замкнув передачу Павла Миколюка. У першому таймі підопічні Івана Скіцка зуміли скороти розрив у рахунку.  Гол з пенальті забив Орест Боргун. Міг Боргун у першому таймі зробити рахунок 2:2, проте з дабл-пенальті не зумів переграти Андрія Пітулю. Обмінявшись гольовими моментами наприкінці першого тайму, усі найцікавіші події команди перенесли на другу двадцятихвилинку.

У ньому «Енергія» здебільшого контролювала перебіг подій на майданчику. На 31 хвилині обрізка когось з гравців «Урагана» на своїй частині майданчика завершилася голом. Кузь та Федюк таким шансом не могли не скористатися – 3:1. Втім, «Ураган» до завершення матчу зумів повернути інтригу на майданчик. Гра з п’ятим польовим гравцем увінчалася успіхом на 36 хвилині. Комбінацію гостей завершив Боргун, тим самим оформивши дубль. Врятувати матч за допомогою п’ятого польового гравця «Урагану» не вдалося. «Енергія» зберегла для себе першу перемогу на «Кубку Львівщини-2015».

СК «Енергія»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ