Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзал: Троє гравців «Енергії» - у збірній України

Збірна України під орудою Олександра Косенка зібралася у Харкові, де в місцевому спорткомплексі "Локомотив" почала перший навчально-тренувальний збір перед Чемпіонатом Європи-2016! Футзальний ЄВРО стартує у Сербії 2 лютого, а свій перший матч на турнірі збірна України проведе 4 числа проти команди Угорщини. 6 лютого ми граємо з іспанцями.

Нагадаємо, на ЄВРО-2016 команди розбиті на чотири групи, а до чвертьфіналу вийдуть по дві кращі команди з кожної групи. Всі матчі ЧЄ-2016 в Сербії в прямому ефірі транслюватимуть телеканали "Евроспорт" та "Евроспорт-2".

На підготовку до фінальної частини Чемпіонату Європи головний тренер збірної України Олександр Косенко викликав наступний розширений склад: гравці харківського "Локомотива" Євген Іваняк, Дмитро Литвиненко, Денис Овсянніков, Дмитро Бондар, Євген Валенко, Петро Шотурма, брати Сорокіни Олександр та Дмитро, Євген Рогачов та Сергій Журба. Крім того викликані Олексій Фетько та Кирило Ципун з херсонського "Продексіма", легіонер з російського клубу "Прогрес" Володимир Разуванов, а також представники львівської "Енергії" Сергій Коваль і брати Грицини - Микола та Михайло.  

Допомагають Олександру Косенко готувати команду до ЄВРО-2016 тренер збірної України Валерій Легчанов та тренер воротарів Владислав Корнєєв. У табір збірної України також входять лікар команди Денис Щербина, масажист Сергій Трубачов та менеджер національної команди Костянтин Власенко.

У четвер наша національна команда переїзджає до Києва, де пройде другий тренувальний збір перед Чемпіонатом Європи у Сербії. 

АФУ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ