Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзал: Завтра «Енергія» зустрінеться з «Кардиналом»

Після двотижневої перерви для львівської «Енергії» поновлюються матчі в чемпіонаті Екстра-ліги. У п’ятому турі чемпіонату команда Максима Павленка поміряється силами з рівненським «Кардиналом». У палаці спорту «Галичина» команди розпочнуть матч о 13:00.

Маючи ігрову паузу у більш, ніж два тижні (останній матч «Енергія» провела 23 вересня у Харкові проти «Локомотива) гравці львівської команди уже, мабуть, засумували за офіційними матчами. 10 жовтня в «енергетиків» буде чудова можливість нагадати свої ігрові зв’язки на майданчику та здобути чергову перемогу у чемпіонаті. Оскільки у цьому сезоні рівненський «Кардинал» зірок з неба не хапає і, відверто кажучи, грає тими футболістами, яких має у наявності, «Енергія» буде фаворитом у цій зустрічі. Звісно, не на руку «Кардиналу» і той факт, що в цьому матчі через дискваліфікацію не зіграє Богдан Новак. У матчі попереднього туру проти «Титан-Зорі» з Покровського Новак награв на червону картку, а відтак на матч проти «Енергії» до Львова може не їхати.

В турнірній таблиці справи у суперника «Енергії» також не хороші – три поразки у трьох матчах. В «Енергії» справи кращі: як і, мабуть, за складом виконавців, так і в турнірній таблиці. Втім, ці фактори аж ніяк не означають, що боротьби в цьому матчі не буде.

Хто не зможе потрапити до палацу спорту «Галичина», на нашому сайті уже традиційно планується відеотрансляція цього поєдинку.

СК «Енергія»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ