Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гандбольна "Галичанка" вшосте поспіль стала чемпіоном України

Змагання завершили достроково.

Повідомлення про перемогу у чемпіонаті команда розмістила на власному сайті.

"Щойно Федерація гандболу України оприлюднила рішення щодо завершення чемпіонату України. Призери та підсумкові місця визначені відповідно до турнірної таблиці. Отож, чемпіоном України серед жіночих команд Суперліги шостий сезон поспіль стає ГК “Галичанка”, срібло у миколаївського “Реалу” (перші медалі в історії клубу), бронза – в ужгородських “Карпат”.

В офісі Федерації гандболу України відбулось засідання Комітету з організації та проведення змагань. Учасники Комітету проголосували за завершення чемпіонату України в усіх лігах сезону 2019-2020. Призери та підсумкові місця визначені згідно з турнірною таблицею.

Рішення про завершення сезону прийнято після аналізу ситуації з карантином, доступом на арени та транспортним сполученням. Були взяті до уваги звернення клубів, постанови Міністерства молоді та спорту та роз’яснення Європейської гандбольної федерації.

Також Комітет проголосував за проведення у серпні 2020 матчів Фіналу чотирьох Кубка України-2020 (чоловіки та жінки)", - йдеться на сайті "Галичанки".

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, ситуація у "Карпатах" може призвести до подовження карантину на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ