Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За рішенням суду обшукали квартиру Романа Баховського

Представники ГПУ та СБУ провели обшук у помешкані екс-керівника митного поста на Одещині Романа Баховського. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав сам Роман Баховський.

«Сьогодні у мене в гостях побували представники генпрокуратури та СБУ. Також обшуки проходили в усієї нашої команди, яка проводила реформи Одеської митниці впродовж минулого року, зокрема у Семена Кривоноса та Юлії Марушевської», – повідомив Роман Баховський.

Додамо, що 8 лютого 2017 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва Матійчук Г.О. надав дозвіл на обшук приміщення, де наразі проживає Роман Буховський.

8 лютого 2107 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва Матійчук Г.О., при секретарі Іванові Г.Д., за участі слідчого в особливо важливих справах першого відділу з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Субботіна В.О., розглянувши у закритому судовому засіданні в приміщені суду м. Києва клопотання про надання дозволу про проведення обшуку, ухвалив дозвіл на проведення обшуку у будинку, в якому мешкає Баховський Р.І.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ