Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Громадянин Індії обдурив галичан на 2 млн грн

Індус видурив у мешканців Львівської і Тернопільської областей 2 млн грн. Обвинувальний акт відносно іноземця-шахрая прокуратура скерувала до суду, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Сихівський відділ Львівської місцевої прокуратури №1 затвердив та скерував для розгляду до суду обвинувальний акт стосовно громадянина Республіки Індія за ч. 4 ст.190 КК України (шахрайство в особливо великих розмірах).

Досудовим розслідуванням встановлено, що іноземець,  здобувши вищу освіту й тривалий час проживаючи в Україні, протягом 2013-2015 років, вів злочинний «бізнес» на території   Тернопільської та Львівської областей. Зокрема, під вигаданим приводом  поставки мармуру та граніту, паперу і медичних препаратів  неодноразово вводив в оману місцевих мешканців. Не маючи наміру реалізовувати такі товари, зловживаючи   довірою, спритник  заволодів коштами потерпілих на суму майже 2 млн  грн.

Обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідка.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ