Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Громадянин Індії приїхав в Україну на викраденому "BMW"

Фото: Держприкордонслужби
Фото: Держприкордонслужби
Фото: Держприкордонслужби
Фото: Держприкордонслужби
Фото: Держприкордонслужби
Фото: Держприкордонслужби
1/3
Як повідомили у прес-службі Держприкордонслужби, учора, 18 червня, в пункті пропуску ʺКучурганʺ прикордонники Білгород-Дністровського загону зупинили громадянина Індії на легковому автомобілі марки ʺBMWʺ болгарської реєстрації.

Причиною додаткової перевірки було спрацювання щодо цього транспортного засобу бази даних Інтерполу. Під час прикордонного контролю правоохоронці встановили, що згідно з обліками Генерального секретаріату цей автомобіль рахується викраденим та розшукується у Болгарії.

20-річний водій іномарки розповів, що придбав цей автомобіль на території невизнаної, так званої ПМР,  і нібито не підозрював, що отримав у власність викрадений транспортний засіб.

Наразі легковий автомобіль передано оперативно-слідчій групі Роздільнянського ВП ГУНП.

А в пункті пропуску ʺСеньківкаʺ прикордонники Чернігівського загону виявили ознаки знищення ідентифікаційного номеру кузова причепу та невідповідність номеру кузова вантажного автомобіля ʺIvecoʺ 2008 року випуску російської реєстрації. За кермом їхав громадянин Росії.  

До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.290 КК України (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) та складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

Крім того, у пункті пропуску ʺЯгодинʺ прикордонники виявили невідповідність номеру шасі лафети з реєстраційними даними мікроавтобуса ʺOpelʺ. В’їхати в Україну таким авто намагався наш співвітчизник. Про виявлення правопорушенн прикордонники Луцького загону проінформували співробітників Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ