Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Громадянин Іраку намагався потрапити в Україну за швейцарським паспортом

10 січня київські прикордонники на міжнародних рейсах викрили двох іноземних громадян, які намагались використати фальшиві документи, - інформують у прес-службі АДПСУ.

Під час вибіркового контролю транзитних пасажирів з країн ризику, прикордонники виявили іноземця, який надав для перевірки частково підроблений швецький паспорт. Відтак, було з’ясовано, що правопорушник є громадянином Іраку, а "липовий" документ він придбав у Туреччині за великі гроші.

В іншому випадку співробітники Держприкордонслужби виявили підроблену посвідку на постійне проживання в Україні у громадянки Великобританії, яка прибула рейсом з Лондона. Під час перевірки особи стало відомо, що жінка перевищила терміни попереднього перебування в Україні, і тому, цього разу вирішила використати підроблений документ аби безперешкодно потрапити в нашу країну.

Наразі швецький документ вилучено. "Англійці" заборонено в’їзд в Україну на три роки та до НП направлено повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 КК України. Порушників буде повернуто зворотнім рейсом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ