Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Громадянин Киргизії намагався ввезти в Україну підроблену валюту

Як інформує прес-служба АДПСУ, у "Борисполі" громадянин Киргизії намагався втекти від прикордонників.
Громадянин Киргизії намагався ввезти в Україну підроблену валюту

Близько восьмої години ранку у пункт пропуску ʺБориспільʺ рейсом зі Стамбула прибув громадянин Киргизької Республіки 1983 року народження. Під час проходження процедури митного контролю вищезазначений громадянин здійснив спробу втечі за межі пункту пропуску.

В результаті група реагування охоронців кордону, яку було піднято по тривозі, затримала втікача та супроводили до зони митного контролю пункту пропуску ʺБориспільʺ.

Що стало причиною такої поведінки стало зрозуміло згодом. Адже під час спільного огляду у зазначеного громадянина виявлено підроблену валюту у розмірі: 900 доларів США, 15 тисяч євро та 3,7 тисячі турецьких лір.

В ході опитування громадянин зізнався, що підроблену валюту придбав в Стамбулі у свого знайомого. А в Україну прямував нібито з метою купівлі автомобіля.

Представниками Національної поліції громадянина Киргизької Республіки затримано, складено протокол за ст. 199 ККУ (Придбання, перевезення, ввезення в Україну з метою збуту підроблених грошей, цінних паперів чи білетів державної лотереї), підроблену валюту вилучено та направлено на експертне дослідження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ