Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Громадянин Німеччини намагався перевезти через кордон невідомі медпрепарати

Громадянин Німеччини намагався приховано перевезти через кордон невідомі медичні препарати, - прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Сьогодні вранці прикордонники відділу «Шегині» під час огляду автомобілів в пункті пропуску виявили приховані валізи з медичними препаратами та різними хімічними реактивами.

Різного роду кристалічні речовини у спеціальних скляних колбах серед власних речей перевозив громадянин Німеччини, 1951 року народження в салоні переобладнаного під автокемпінг мікроавтобуса «Мерседес». Прикордонники, враховуючи ризики прихованого переміщення через кордон заборонених предметів та матеріалів, зокрема наркотичних речовин, скерували його автомобіль на поглиблений огляд, до якого також залучили працівників митниці та двох спеціальних собак Бетті та Кінга. Невдовзі, в ході огляду житлової зони салону авто, серед особистих речей у спеціальних валізах було знайдено 3 скляні колби з кристалічною речовиною білого кольору з надписом «OPIUM», та 124 колби з іншими невідомими субстанціями.

Враховуючи можливу належність знайдених речовин до сильнодіючих наркотиків, на місце події були викликані працівники Національної поліції. По прибуттю слідчої групи знайдені речовини та водія автомобіля було передано представникам нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ