Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Громадянин України намагався перевезти в Крим марихуану

1/2
Так, учора у контрольний пункт «Чонгар» в напрямку тимчасово окупованої території прибув громадянин України, житель Криму. Стосовно нього співробітники оперативних підрозділів та СБУ отримали інформацію про можливу спробу переміщення наркотичних речовин. Про це повідомили у прес-центрі Державної прикордонної служби України.

Під час спілкування з кримчанином на його речі спрацював службовий собака, тож спільна група у складі прикордонників, співробітників Служби безпеки України та інспекторів фіскальної служби провела поглиблений огляд речей громадянина.

В результаті, правоохоронці виявили два пакети з сіро-зеленою речовиною рослинного походження, попередньо – марихуаною загальною вагою 150 грамів.

Як пояснив громадянин, він переміщував речовину з лікувальними цілями – для заспокоєння.

Встановленим порядком речовину вилучено та направлено на експертизу, а  також направлено повідомлення до Національної поліції за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ