Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівській філармонії відбудуться концерти гурту Олега Кульчицького

У Львівській обласній філармонії впродовж трьох днів відбудуться п’ять концертів знаного гурту Олега Кульчицького – 19 січня о 18:00 год., 23 січня о 16:00 та 19:00 год. та 24 січня о 16:00 та 19:00 год. Про це повідомила прес-служба Львівської філармонії.

У своєму віртуозному амплуа знаний музикант, заслужений артист України, композитор, скрипаль Олег Кульчицький вкотре продемонструє майстерну гру на найелегантнішому та найемоційнішому з інструментів – скрипці.

Із гуртом Олега Кульчицького співатиме заслужений артист Сербії, володар Гран-прі «Слов’янського базару-1995» Філіп Жмахер, який співпрацює з українським колективом декілька останніх років. Вечір наповнить святочним настроєм виконання колядок і щедрівок, естрадних пісень та пісень, присвячених Небесній сотні й героям АТО.

За словами Олега Кульчицького, цьогоріч різдвяні концерти гурту символічно відбудуться у філармонії, адже звідси колектив розпочинав свій творчий шлях. «Ми активно готуємося до підготовки різдвяних концертів у Львівській обласній філармонії. Оскільки, рік, що минув 2015 – Ігоря Білозіра, то я запросив на свої різдвяні концерти – «Ватру-80-х» у такому складі, який досягнув найвищих мистецьких досягнень і популярності ще за життя Ігоря Білозіра. У програмі прозвучать твори в стилі classic folk modern, власні інстументальні твори та пісні, обробки класики і фолькльору в сучасній інтерпретації. На слухачів чекають прем’єри та приємні несподіванки, а також твори, присвячені Небесній Сотні, зокрема, композиція «Нашим братам зі Сходу: набити хочу москаля», де висловлюю свою думку про наших російських «братів». Думаю, що та ситуація, яка зараз склалася в Україні, тимчасова. Це складний період, за яким на нас чекає перемога і світле майбутнє. Отже, для львів’ян у філармонії гурт Олега Кульчицького «Колядує, грає, Христос ся раждає», – зазначає Олег Кульчицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ