Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Харків: Усіх заручників звільнено, порушника затримали

У Харкові з приміщення захопленої будівлі "Укрпошти" звільнено усіх заручників, зловмисника затримано. Про це ввечері 30 грудня УП повідомили у Нацполіції України.

"Операцію зі звільнення заручників, захоплених озброєним чоловіком у приміщенні відділення "Укрпошти" в Харкові, завершено. Усіх людей, які протягом дня утримувалися всередині, звільнено", - повідомив голова НПУ Сергій Князєв.

Він додав, що затримання порушника відбулося без втрат, жертв та постраждалих під час спецоперації немає. 

У свою чергу глава Мінінфраструктури Володимир Омелян повідомив у FB подробиці інциденту та оприлюднив фото зловмисника, якого затримали. 

"Співробітники відділення "Укрпошти" ... не лише вели себе гідно, але навіть у найскладніші хвилини ми бачили в системі, що начальник відділення продовжує працювати, закривати операції. Керівництво Укрпошти оперативно зв’язалося з родинами тих співробітників, яких захопили, постійно були з ними на зв’язку", - повідомив Омелян. 

"Попросив, щоб їм оголосили офіційну подяку та виплатили підвищену премію, а, якщо необхідно, надали відповідну реабілітаційну допомогу", - додав він. 

pravda.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ