Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Хотів побудувати гараж: дрогобичанин незаконно заволодів землею

На Львівщині судитимуть зловмисника, обвинуваченого у незаконному заволодінні земельною ділянкою. Про це Гал-інфо повідомили у Поліції Львівської області.

Жителя Дрогобича віком 50 років викрили дізнавачі Дрогобицького районного відділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, зловмисник, маючи на меті отримати у приватну власність земельну ділянку для будівництва гаража, сприяв у підробленні відповідного рішення Дрогобицької міської ради, яке насправді не приймалось. Надалі підроблений витяг про неіснуюче рішення обвинувачений подав до державного реєстратора, який і зареєстрував за ним право власності на вказане нерухоме майно.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 5 ст. 27- ч. 1 ст. 358 (Пособництво у підробленні документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України, ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – обмеження волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ