Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Хитров і Сіллах нокаутували суперників у Кривому Розі

Українські боксери ефектно завершили поєдинки, не дозволивши опонентам протриматися більше п'яти хвилин, - Дзеркало тижня.

Євген Хитров завоював свій перший пояс. У Кривому Розі непереможний український боксер зустрівся з американцем Джошем Лютераном (15-3, 9 KO).

Хитров вперше боксував на батьківщині і здобув дуже впевнену перемогу. Українському боксеру для того, щоб впоратися з американцем, знадобилося всього два раунди. Вже в середині другої трихвилинки Хитров потужним ударом з правої відправив суперника у важкий нокаут. Лікарям не відразу вдалося підняти американського боксера на ноги.

аким чином, Хитров завоював регіональний титул чемпіона Північної Америки NABF WBC у середній вазі. Тепер українець повинен увійти до ТОП-10 рейтингу WBC. На даний момент на його рахунку 12 перемог у 12 боях (11 - нокаутом).

"Моя мрія збулася - я боксував на батьківщині. І свій перший пояс я завоював тут - це важлива подія!", - сказав Хитров відразу після бою.

Екс-претендент на титул чемпіона світу в напівважкій вазі Ісмаїл Сіллах (23-2, 18 КО), який зараз виступає у важкій ваговій категорії, вже в першому раунді нокаутував грузина Георгія Тевдорашвілі (22-15-3, 14 КО). Ця перемога стала для Сіллаха другою після поразки від Сергія Ковальова в 2013 році.

Також в рамках вечора боксу в Кривому Розі відбулися й інші поєдинки. В тому числі свою другу перемогу на профі-рингу здобув Павло Іщенко, який вже в першому раунді завершив бій проти білоруса Дмитра Агафонова (8-6, 2 КО).

Дзеркало тижня

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ